Reporteri NJujork posta uslikao je kroz prozor kuće Ane Volš trpezarijski sto na kojem su stajala dva pasoša, ali i crkveni rokovnik.

Nije poznato zbog čega su pasoši bili na stolu, kao ni kome pripadaju, a s obzirom na to da se nalaze na vidljivom mestu, postoji sumnja da je Brajan planirao beg.

Kako je preneo NJujork post, u kući su uslikane tri boce skupocenog viskija, ali i Anina poruka koju je napisala crvenim flomasterom u novogodišnjoj noći.

 

- Vau! 2022... Kakva godina! Ipak, i dalje smo ovde i zajedno! Hajde da nam 2023. bude najbolja do sada. Mi smo autori naših života... Hrabrost, ljubav, istrajnost, saosećanje i radost. S ljubavlju, Ana - pisalo je na novogodišnjoj čestitici.

Podsetimo, Ani Volš se izgubio svaki trag u noći između 31. decembra i 1. januara. Njen suprug Brajan Volš prijavio je njen nestanak tek tri dana kasnije. Istragom je utvrđeno da je on opstruisao istragu, a u podrumu kuće pronađeni su tragovi krvi i krvav nož. Takođe, na smetlištu su pronađene krvave krpe i tepih, te američka policija sumnja na najstrašniji scenario. Brajan Volš se nalazi u istražnom zatvoru, gde čeka epilog istrage.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".