Iznenadna smrt tekstopisca Milana Laće Radulovića (36) u Izraelu šokirala je javnost. Od Laćinog odlaska prošlo je nešto manje od mesec dana. Tragedija se dogodila 13. decembra u pomenutom gradu, a saznalo se za nju tek 20. decembra. Milan je sahranjen 27. decembra pored majke Marine Tucaković i brata Milana na novom groblju u Beogradu.  NJegov otac, Aleksandar posle saznanja da je izgubio i poslednjeg člana porodice, zatvorio se u sobu a samu sahranu je podneo dostojanstveno i na nogama. Bliski prijatelji brinu o zdravlju proslavljenog aranžera, kompozitora i tekstopisca. Javnost se pita kako sada Radulović podnosi tugu koja je u njegovom domu. 

Foto: Printskrin/VIP TV

 

Izvor blizak Futi, otkrio je gde kompozitor pronalazi utehu: 

- Naravno da je Futa čovek od krvi i mesa i da ga je saznanje da je ostao i bez drugog sina slomilo, ipak drži se muški, trezveno razmišlja i ne dozvoljava da apsolutno potone i digne ruke od sebe i života - započeo je izvor.

- Svestan je šta se desilo, ali žali zbog svega onoga lepog što je moglo da bude, a to nisu dočekali ni njegovi sinovi, Marina, a ni on. Jednom prijatelju koji je prokomentarisao da se u celoj situaciji dobro drži, Futa je kratko odgovorio: "Nije meni ovo prvi put". Koliko god bilo bolno, Futa je prijatelju izgovorio svoju najveću životnu istinu.

Radulović je posle sahrane pronašao utehu u muzici. Uzeo je gitaru i zasvirao. 

Foto: V.Danilov

 

- Iako su njegovi najbliži saradnici bili pomalo šokirani, Futa ih je bukvalno odmah nakon sahrane okupio, uzeo svoju gitaru i počeo da rasvirava nove melodije. Spas je našao u muzici, što nije ništa čudno, jer je poznato da je muzika tu i kada nam je teško i kada nam je lepo u životu - objašnjava izvor.

Radulović uprkos tuzi koja ga je zadesila svoj život očigledno živi po stihovima koje je Ani Nikolić napisala njegova supruga Marina, a koje je njegov sin Milan izuzetno voleo i često citirao. Oni jednostavno glase: "Život je za žive".

(Alo)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".