Entoni Hopkins je zasigurno jedan od najboljih glumaca koje je ova planeta videla.

Ima glumačku karijeru koja se samo može poželeti, odglumio je uloge koje bi poželeo svaki glumac, ali ipak jedan deo njegovog života će biti zauvek najtužniji.

 

 

Entoni je prekinuo svaki kontakt sa svojom ćerkom, tačnije Ebigejl (54) ga se odrekla te njih dvoje ne pričaju već 20 godina.

Glumac je ćerku dobio u prvom braku, koji se raspao kada je njegova karijera krenula uzlaznom putanjom, a Entoni je spas od svega našao u alkoholu. Porodicu je napustio kada je njegova ćerka imala 14 meseci.

O ovome nikada ne želi da priča, a da je to "zabranjena tema" znaju i svi njegovi prijatelji. Pokušaj da ga upitaju o ćerki pre četiri godine, rezultirao je glumčevom odlukom da više nikada u intervjuima ne govori o njoj.

– Toni se godinama borio sa demonima, sada se oseća dobro i tu ranu ne želi ponovo da otvara, makar ne u javnosti – rekao je prijatelj Entonija Hopkinsa jednom prilikom za "Daily Mail". 

Entoni Hopkins ne zna šta se dešava sa njegovim detetom, a tokom jednog intervjua za "RadioTimes" pre dve godine na pitanje da li je postao deda, odgovorio je: 

– Nemam pojma. LJudi se razilaze. Porodice se razdvajaju, nastavite sa svojim životom.

 

 

Entoni Hopkins je tom prilikom dodao: 

– Ne zanima me ni na ovaj ni na onaj način. Ne morate da volite porodicu. Deca ne vole svoje očeve. Ne morate da se volite.

Kada su mu rekli da su ovakve reči hladne, Entoni je priznao da su hladne i da je "život takav".

NJegova ćerka Ebigejl je 1990. godine odlučila da se bavi glumom. Bilo je to za Entonija kao "grom iz vedrog neba", pa joj je ponudio manje uloge u filmovima "Shadowlands" i "The Remains Of The Day".

Čini se kao da su popravili odnos, a prijatelji ne znaju zašto su se ponovo udaljili.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".