Haris i Rada su seli i porazgovarali o svemu što je bilo između njih. Zaključili su da ima još uvek starih emocija i da će dati ljubavi novu šansu. Harih je u poslednje vreme bio odlučan u nameri da osvoji pevačicino srce. Međutim, Radin otac je još uvek ljut na Harisa i ne može da mu oprosti. 

Foto: ATA images

 

Par je odlučio da kriju pomirenje od roditelja dok ne vide kako stvari između njih funkcionišu: 

- Rada i Haris su se pomirili nakon što su obavili dug razgovor. Shvatili su gde su grešili kao i da su emocije i dalje prisutne. Međutim, Rada mu je jasno stavila do znanja da ne želi da se zabavljaju godinama, jer ona već ima dovoljno godina i želi da se ostvari kao majka na šta je on rekao da je shvatio da sa njom želi sve. Ipak, oni još ne žele javno da priznaju vezu, a razlog je otac Rade Manojlović. On je ljut na Harisa, smatra da se poigrao sa njegovom ćerkom i da je protraćio njene godine. Najviše od svega želi da dobije unuče i kada bi mu Rada javila da je trudna sa Harisom tek tada bi omekšao. Zato su odlulčili da se viđaju isključivo u njenom stanu, da vide kako će dalje funkcionisati i da li nova šansa koju su dali jedno drugom ima smisla - ispričao je dobro obavešteni izvor blizak pevačici.

- Koliko znam, kada prođu praznici njih dvoje planiraju da odu na odmor u Dubaji, kako bi se odmorili i posvetili jedno drugom. Rada je rekla Harisu da ni svojima ne priča da su opet zajedno već da puste vreme da se sve iskristališe - završava izvor za "Star".

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".