Харис и Рада су сели и поразговарали о свему што је било између њих. Закључили су да има још увек старих емоција и да ће дати љубави нову шансу. Харих је у последње време био одлучан у намери да освоји певачицино срце. Међутим, Радин отац је још увек љут на Хариса и не може да му опрости. 

Фото: АТА имагес

 

Пар је одлучио да крију помирење од родитеља док не виде како ствари између њих функционишу: 

- Рада и Харис су се помирили након што су обавили дуг разговор. Схватили су где су грешили као и да су емоције и даље присутне. Међутим, Рада му је јасно ставила до знања да не жели да се забављају годинама, јер она већ има довољно година и жели да се оствари као мајка на шта је он рекао да је схватио да са њом жели све. Ипак, они још не желе јавно да признају везу, а разлог је отац Раде Манојловић. Он је љут на Хариса, сматра да се поиграо са његовом ћерком и да је протраћио њене године. Највише од свега жели да добије унуче и када би му Рада јавила да је трудна са Харисом тек тада би омекшао. Зато су одлулчили да се виђају искључиво у њеном стану, да виде како ће даље функционисати и да ли нова шанса коју су дали једно другом има смисла - испричао је добро обавештени извор близак певачици.

- Колико знам, када прођу празници њих двоје планирају да оду на одмор у Дубаји, како би се одморили и посветили једно другом. Рада је рекла Харису да ни својима не прича да су опет заједно већ да пусте време да се све искристалише - завршава извор за "Стар".

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".