Devojka je u videu na TikTok-u rekla: "Obećavam da je viljuška kojom jedete, a koja je izašla iz mašine za pranje sudova, imala spanać na sebi koji je upravo ispran. Obećavam ti da je sto s kojeg jedeš obrisan samo smrdljivom kuhinjskom krpom koja je mokra od prljave vode za posuđe. Obećavam da je onaj ko vam je postavio stol svojim noktima strugao koricu s vašeg tanjira neposredno pre nego što ste ga upotrebili."

Zatim je dodala: "Mogla bih da se kladim da kad bi se u restoranu u kojem upravo jedete, pojavila inspekcija, svi bi u kuhinji poludeli i menjali sve datume na hrani u frižideru."

Drugi radnici su potvrdili njene tvrdnje. Jedna osoba je rekla: "Obećavam vam da govori istinu", a druga je dodala: "Svugde je isto i zato neću raditi na svojim omiljenim mestima. Biram da budem nesvestan."

"Sve su ovo 100% činjenice. Radio sam u brojnim restoranima", priznao je još jedan ugostitelj. Drugi se, međutim, nisu složili pa je jedna osoba rekla: "Ovo ne važi za sve restorane. Na jednom sam mestu konobar, a na drugom barmen. Nijedno mesto nije takvo."

Javili su se neki radnici u čijim restoranima se vodi računa o higijeni: "Uopšte ne mogu da se povežem s ovim. Mesto na kojem radim je besprekorno."

"Tako mi je drago što radim u restoranu koji to ne radi. Ovo je najčistiji restoran u kojem sam ikada radio i sviđa mi se", poručio je drugi.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".