Девојка је у видеу на ТикТок-у рекла: "Обећавам да је виљушка којом једете, а која је изашла из машине за прање судова, имала спанаћ на себи који је управо испран. Обећавам ти да је сто с којег једеш обрисан само смрдљивом кухињском крпом која је мокра од прљаве воде за посуђе. Обећавам да је онај ко вам је поставио стол својим ноктима стругао корицу с вашег тањира непосредно пре него што сте га употребили."

Затим је додала: "Могла бих да се кладим да кад би се у ресторану у којем управо једете, појавила инспекција, сви би у кухињи полудели и мењали све датуме на храни у фрижидеру."

Други радници су потврдили њене тврдње. Једна особа је рекла: "Обећавам вам да говори истину", а друга је додала: "Свугде је исто и зато нећу радити на својим омиљеним местима. Бирам да будем несвестан."

"Све су ово 100% чињенице. Радио сам у бројним ресторанима", признао је још један угоститељ. Други се, међутим, нису сложили па је једна особа рекла: "Ово не важи за све ресторане. На једном сам месту конобар, а на другом бармен. Ниједно место није такво."

Јавили су се неки радници у чијим ресторанима се води рачуна о хигијени: "Уопште не могу да се повежем с овим. Место на којем радим је беспрекорно."

"Тако ми је драго што радим у ресторану који то не ради. Ово је најчистији ресторан у којем сам икада радио и свиђа ми се", поручио је други.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".