Jedna od najpoznatijih pevačica devedesetih godina Ružica Čavić, poznata po jednom od najvećih hitova “Mito bekrijo“, na vrhuncu svoje karijere odlučila je da se potpuno povuče.

Pevačica je sredinom 2005. godine odlučila da se povuče iz medija, ali samo zbog odmora.

Foto: Jutjub printskrin/TV Pink

 

- Jednostavno, bila mi je potrebna ta vrsta pauze - objasnila je Ružica jednom prilikom.objasnila je Ružica Čavić ranije.

U međuvremenu, pevačica dobija sina Pavla, i u tom trenutku joj je bila najbitnija porodica, gde je odlučila da zaboravi na karijeru.

Foto: Jutjub printskrin/Neka pesma kaže RTV

 

- Svakog dana sam zahvalna Bogu na sinu. Želja mi je da mu 'priuštim' zdravu, nasmejanu majku, punu ljubavi, jer mislim da to svako dete zaslužuje. Dobili smo ga u ozbiljnim godinama i više nemamo vremena za nebitne stvari. Imam osećaj, iako sam svakodnevno sa njim, da mi vreme izmiče. Na pitanje da li se kajem što sam zapostavila karijeru zbog privatnog života, odgovor se sam nameće - uvek biram život! Pevanje mi je dar od Boga, ljubav koja mi omogućava da od nje i egzistiram, pa se i ono uklapa u život - istakla je Ružica svojevremeno za domaće medije.

Foto: Jutjub printskrin/Neka pesma kaže RTV

 

Više puta pevačica je isticala da je sina dobila u kasnijim godinama, te zbog toga mora da zapostavi karijeru, i da se bazira na dete i porodicu.

BONUS GALERIJA: Slike iz albuma Sonje Mitrović Hani

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".