Pevačica Romana Panić gost je emisije "Show se nastavlja" na Blic televiziji. Na MTS kanalu 115 sa voditeljem LJubimirom Tozevom prisetila se svog prerano preminulog prijatelja Milana Radulovića Laće.

Foto: V. Danilov/AP

 

 

- Cela porodica Radulović-Tucaković bila je deo familije. Sanjala sam da mi Marina napiše prvu pesmu. Posle mog prvog albuma menadžer mi je rekao da ću za Budvanski festival dobiti pesmu od Marine Tucaković, "Samoodbrana" - priseća se Romana.

Kako kaže, pesma joj je otvorila sva vrata u karijeri, a prema njenim rečima jako lep odnos imala je i sa Milanom Radulovićem Laćom.

- To je bila moja lična karta u karijeri, otvorila mi je sva vrata, a kompletan drugi album radila sam sa Marinom i Futom. Kad god da sam bila kod njih tu su bili i Miloš i Laća. Obožavala sam ih, a i oni mene - kaže Romana i dodaje:

- Laća mi je uvek govorio da sam nekako drugačija, bili smo vezani i za njih uz Marinu i Futu. Laća je znao da oseti šta je hit i da kaže šta je dobro. Često je bio i surovo iskren, prema meni je bio veoma simpatičan i duhovit. Zezao me je nešto posle Australije, čuli smo se tada, ispičali i to je bio naš poslednji razgovor - priseća se Romana, koja kaže da je vežu najlepša sećanja i osećanja.

Foto: Arhiv Novosti/V.Danilov

 

 

Laćina smrt je tragedija za celu muzičku scenu, dodaje Romana.

- Nažalost kroz ta stradanja njihove porodice obuzme me neka seta. Otišlo je jedno vreme i jedna emocija koja se neće vratiti. Neka teška sudbina, a mnogo toga sam znala, blia sam često u kući kod njih. Tuga je cele muzičke scene, svi znaju da je to tragedija - rekla je Romana.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".