Prelepu špansku glumicu Saru Salamo fudbalski navijači optužuju da je uništila karijeru svom partneru, poznatom fudbaleru Isku, kome su u mladosti predviđali blistavu karijeru. 

Sara je u Iskov život ušla 2017. godine, a mnogi smatraju da upravo u tom periodu počinje pad forme španskog fudbalera. Isko se u poslednje vreme baš muči, a tokom prošlog leta je napustio Real Madrid jer je uprava "kraljevskog" kluba odlučila da mu ne ponudi nastavak saradnje po isteku ugovora u junu ove godine

Ovu priliku iskoristila je Sevilja i dovela je nekadašnju zvezdu svetskog fudbala besplatno. Ipak, Isko nije zadovoljio u klubu iz Andaluzije i posle samo četiri i po meseca dobio je otkaz. 

Foto: Tanjug/AP

 

Navijači su ubeđeni da je za otkaz, kao i lošu formu fudbalera zaslužna njegova izabranica, 30-godišnja glumica. Smatraju da on više nije isti čovek otkako je ona tu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Sálamo (@sarasalamo)

- "Kako si samo upropastila Iskovu karijeru"; "Neverovatno je kako je pao u formi otkako je Sara Salamo ušlau njegov život. Za dve godine završiće u niželigašu. Uništila mu je karijeru. Šteta", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.  

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Sálamo (@sarasalamo)

 

Glumica je često na udaru navijača i nema problem da o tome govori javno. Naime, ona je objavila javno uvrede koje je dobila zbog loših igara svog dečka. 

- Recite da ste šmeker, bez da mi kažete da ste šmeker - napisala je Sara na svom Tviter profilu.

Ovo nije prvi put da je lepa glumica na udaru besnih ljudi na društvenim mrežama. Pre dve godine stigla joj je pretnja koja ledi krv u žilama. Tada joj je izvesna Marija Lorenco poželela smrt. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Sálamo (@sarasalamo)

 

Nije ovo prvi put da je vrijeđaju. I ranije su joj razne osobe slale poruke, a 2020. godine je stigla jedna od koje se ledi krv u žilama.

- Nadam se da ćete umreti pored vaše dvoje ružne dece - glasila je poruka koju je glumica dobila.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Sálamo (@sarasalamo)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".