Kao trener je lansirao mnoga imena poput Điđa Donarume u Milanu, a fudbal života u Torinu je igrao Španac Jago Falke baš pod Mihajlovićem.

– Nekoliko dana ranije sam saznao da situacija se pogoršala., izenadio sam se. Mislio sam da se oporavlja, ​​bio je to šok i jako jak udarac. To je veliko razočarenje – počeo je Falke

U Torino je došao baš na poziv legendarnog Srbina dok je nosio dres Rome, gde se nije naigrao, ali je među Bikovima "eksplodirao".

– Želeo me je u Torinu, sećam se da me je zvao 2-3 puta. Od prvog dana kada sam dobio poštovanje sa njegove strane... Uvek je delovao kao veoma čvrst i zahtevan čovek, ali u stvari je bio jako dobar sa takvim karakterom... Veoma težak i tužan gubitak za sve koji su ga poznavali. Znao je da me pročita mentalno.

Nastavio je u emotivnom tonu.

– Žao mi je. Od njega učiš da se nikoga ne plašiš. Čak i da smo igrali protiv najjačeg tima na svetu uvek smo mislili da možemo da pobedimo. Ovo je bio jedan od njegovih najvećih vrlina. Borio se do kraja, nažalost ta us***a bolest ga je odnela – zaključio je 32-godišnji momak rođen u Vigu.

Falke je u karijeri igrao još za Benevento, Đenovu, Rajo Valjekano, Almeriju, Sautempton, Totenhem, Viljareal, Juventus...

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".