- NJihova veza bila je u krizi još od maja, kada su imali prvu ozbiljnu svađu. Tada su uspeli da reše nesuglasice, ali njihov odnos više nikada nije bio isti. Često su se svađali i provodili su sve manje vremena zajedno. Najžešću svađu imali su prošle nedelje, i to preko telefona usred restorana, u kojem je Teodora bila sa drugaricom - priča izvor i dodaje da je pevačica odlučila da stavi tačku na tu vezu jer joj je svega bilo preko glave.

Foto: ATA images

 

 

- Nije mogla da podnese to što su se sve ređe viđali, i to mu je često prebacivala. On se pravdao da ima previše obaveza... Trpela je nekoliko meseci i odlučila da ga ostavi! Otpratila ga je sa Instagrama i blokirala, a onda su oboje obrisali sve zajedničke fotografije koje su objavljivali protekle dve i po godine, koliko su se zabavljali.

Našao novu devojku?

NJih dvoje se ovim povodom nisu oglašavali, ali su sve vreme aktivni na društvenim mrežama. Tako je Nino na Instagramu objavio fotografiju sa atraktivnom brinetom, za koju mnogi misle da mu je nova devojka.

Foto: Instagram printskrin/teodoradzehverovic

 

 

I Teodora odmah posle raskida priželjkuje novu, pravu ljubav.

- Zamišljam sebe za 10 godina. U braku sam, lepa kuća. Imam dobar posao. Božić je. Moja deca spavaju. Moj suprug i ja sedimo na kauču, pijemo kafu i gledamo TV. Napolju pada sneg. Sav trud se isplatio - napisala je pop zvezda.

Najavljivala svadbu

Podsetimo, Teodora je pre samo mesec dana najavljivala svadbu sa košarkašem.

- Ove godine neću stići da se udam, jer nemam dovoljno vremena sve da organizujem. Nino i ja smo u ozbiljnoj vezi i normalno je da pričamo o venčanju. Nemamo tačan datum, ali svadbe će sigurno biti - rekla je pevačica.

(Informer)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".