Dragana Jana Todorović jeda je od najtraženijih pevačica i dobro zarađuje, a pored pevanja ima i privtan biznis, te danas živi na visokoj nozi. Ipak, to nije bio oduvek slučaj.

Jana je odrasla u veoma skromnoj porodici, živela je sa roditeljima, bratom i sestrom, sa kojima je sve delila. Sada se prisetila detinjstva i istakla da je zahvalna na svemu što danas ima.

Foto: Jutjub printskrin/ AmiG Show

 

- Živeli smo mnogo skromno, radovali smo se kesici štapića, kesicuSa se smokija. Delili smo, brat, sestra i ja, tako su nas roditelji odgajali, hvala Bogu da je to i dan danas tako. Delili smo jednu kesicu štapića i zaista su to divna sećanja na porodicu i zato sam ja takva kakav jesam, da znam da poštujem sve što dobijem - rekla je Jana.

Foto: TV Pink printskrin

 

Pevačica sa svojim suprugom Ivanom ima ćerku Kristinu DŽulijan, a sada je priznala da joj je žao što nije imala još dece.

- Jedino mi je žao što sam ostala na jednom detetu. Sve ostalo je bilo i biće i novac, i karijera, uspeh, slava, mogu da se dese, a i ne moraju. Tek sam videla sada kad je moja ćerka napunila 16 godina šta je najbitnije u životu porodica, zdrava deca i ništa drugo - kazala je Jana u emisiji „Premijera”.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".