- Њихова веза била је у кризи још од маја, када су имали прву озбиљну свађу. Тада су успели да реше несугласице, али њихов однос више никада није био исти. Често су се свађали и проводили су све мање времена заједно. Најжешћу свађу имали су прошле недеље, и то преко телефона усред ресторана, у којем је Теодора била са другарицом - прича извор и додаје да је певачица одлучила да стави тачку на ту везу јер јој је свега било преко главе.

Фото: АТА имагес

 

 

- Није могла да поднесе то што су се све ређе виђали, и то му је често пребацивала. Он се правдао да има превише обавеза... Трпела је неколико месеци и одлучила да га остави! Отпратила га је са Инстаграма и блокирала, а онда су обоје обрисали све заједничке фотографије које су објављивали протекле две и по године, колико су се забављали.

Нашао нову девојку?

Њих двоје се овим поводом нису оглашавали, али су све време активни на друштвеним мрежама. Тако је Нино на Инстаграму објавио фотографију са атрактивном бринетом, за коју многи мисле да му је нова девојка.

Фото: Инстаграм принтскрин/teodoradzehverovic

 

 

И Теодора одмах после раскида прижељкује нову, праву љубав.

- Замишљам себе за 10 година. У браку сам, лепа кућа. Имам добар посао. Божић је. Моја деца спавају. Мој супруг и ја седимо на каучу, пијемо кафу и гледамо ТВ. Напољу пада снег. Сав труд се исплатио - написала је поп звезда.

Најављивала свадбу

Подсетимо, Теодора је пре само месец дана најављивала свадбу са кошаркашем.

- Ове године нећу стићи да се удам, јер немам довољно времена све да организујем. Нино и ја смо у озбиљној вези и нормално је да причамо о венчању. Немамо тачан датум, али свадбе ће сигурно бити - рекла је певачица.

(Информер)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".