Huso je istakao da je znao da veza Dejana i Aleksandre neće uspeti zbog njenog ponašanja: 

- Ponavlja se stara priča. Ja sam znao da od ljubavi Dejana i Aleksandre neće biti ništa, video sam kako ona reaguje kad se svađaju, koliko galami, a tako se osoba koja je zaljubljena i stvarno voli ne ponaša. Mene su pitali šta mislim, a ja iskreno odgovorio iako nemam ništa od toga da li su oni zajedno ili ne. A sad ispade da sam ja kriv za sve - kaže Huso Mujić.

Međutim, u njemu i dalje tinja nada da će se Dalila i Dejan pomiriti: 

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga Official

 

- Aleksandra je htela da se zabavi, uspela je u tome i nije joj trebalo puno da pokaže zapravo šta je i kakva je. Čim se ona baraba pojavila, ona se razotkrila", kaže Huso koji i dalje veruje da će se Dejan i Dalila pomiriti.

- Ja se nadam da će biti zajedno. Dejana nikad nisam zaboravio, niti ću. Takav zet se neće pojaviti, niko ne može da bude kao što je on bio meni. O njemu nikada neću reći ružnu reč, on je dečko za primer. Logično je da svom detetu želim najbolje, ali ja smatram da je on taj.

Foto: Instagram printskrin/dalila_dragojevic_official

 

Huso je zgrožen Filipom Carem koji je prvo uništio porodicu njegovoj ćerki Dalili, a sada je i Dejana odvojio od devojke.

- Nema tu emocije, taj Filip je teška baraba. Uništava decu zarad svoje sitne koristi. On samo zna da truje ljude, tako je bilo sa Dalilom, a tako je i sada sa Aleks. On je prevarant jedan običan. Kao ker sakrije sve što želi, što mu ne odgovara, a ako hoće nešto, on to i uradi i baš ga je briga što će nekog da unesreći. To pravi mangupi ne rade", kaže Huso.

(Star)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".

pink rs zadruga uzivo zadruga 6 zadruga vesti