Хусо је истакао да је знао да веза Дејана и Александре неће успети због њеног понашања: 

- Понавља се стара прича. Ја сам знао да од љубави Дејана и Александре неће бити ништа, видео сам како она реагује кад се свађају, колико галами, а тако се особа која је заљубљена и стварно воли не понаша. Мене су питали шта мислим, а ја искрено одговорио иако немам ништа од тога да ли су они заједно или не. А сад испаде да сам ја крив за све - каже Хусо Мујић.

Међутим, у њему и даље тиња нада да ће се Далила и Дејан помирити: 

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Александра је хтела да се забави, успела је у томе и није јој требало пуно да покаже заправо шта је и каква је. Чим се она бараба појавила, она се разоткрила", каже Хусо који и даље верује да ће се Дејан и Далила помирити.

- Ја се надам да ће бити заједно. Дејана никад нисам заборавио, нити ћу. Такав зет се неће појавити, нико не може да буде као што је он био мени. О њему никада нећу рећи ружну реч, он је дечко за пример. Логично је да свом детету желим најбоље, али ја сматрам да је он тај.

Фото: Инстаграм принтскрин/dalila_dragojevic_official

 

Хусо је згрожен Филипом Царем који је прво уништио породицу његовој ћерки Далили, а сада је и Дејана одвојио од девојке.

- Нема ту емоције, тај Филип је тешка бараба. Уништава децу зарад своје ситне користи. Он само зна да трује људе, тако је било са Далилом, а тако је и сада са Алекс. Он је преварант један обичан. Као кер сакрије све што жели, што му не одговара, а ако хоће нешто, он то и уради и баш га је брига што ће неког да унесрећи. То прави мангупи не раде", каже Хусо.

(Стар)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".

pink rs zadruga uzivo zadruga 6 zadruga vesti