Svi su verovali da će ljubav Aleksandre i Dejana opstati sve do trenutka prevare sa Aleksendrinim bivšim dečkom Filipom Carem:

- Smuvala sam se sa Filipom, ja sam njegova prva rijaliti devojka. Milsila sam da je normalan momak, ali on malo sa ovom malo sa onom, a ja ćutim. Ja sam ga nešto iskulirala u kazinu, a on mene pljunuo u facu, i ja uzmem kamen. Vratila sam se iz zatvora, posvađala sam se sa svima. On je nastavio da bude u nekoj priči sa mnom, ali ništa konkretno nije bilo. Ušla je Mina, smuvala se sa njim. Niko tad nije hteo da se druži sa mnom. Vremenom sam krenula da se družim i samo sam rešila sve. Krenula sam da se družim sa Janjušem, da se sređujem svaki dan i stvarno se vratim u normalu.  Ja sam izrasla u princezu, od ružnog pačeta- pričala je Aleksandra 

Foto:

 

 

Kada je prekinuo vezu sa Majom Marinković, bivši košarkaš Marko Janjušević Janjuš započeo je u vezu sa Aleks. 

- Ona je ozbiljna devojka, student, završava fakultet. Ne vidim ništa loše tu - govorio tada Marko.

Foto: ATA images

 

Aleksandra je bila uzrok nestabilnosti Viktorije Viki Mitrović kada je ušla u "Zadrugu 5" jer je bila bliska sa Markom Osmakčićem. Sve je to emotivno pogodilo Viki.  

 

U "Zadruzi 4", setićemo se i kontroverznog manekena Tome Panića. Toma je pred ulazak u "Zadrugu 4" kod kuće ostavio nevenčanu suprugu Nadeždu Biljić i sina Longa, a potom završio u vrelim igricama sa Aleks.

Ni bivši dečko Sanje Vučić iz grupe "Hurricane" nije bio rezistentan na zadrugarku Aleksandru Nikolić. NJih je tada spojio nedeljni zadatak potrčka, te su iste noći pali poljupci ispod pokrivača.

(Srbija danas)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".