U samo nekoliko sati od objave video je postao viralan i izazvao brojne reakcije.

Kako se vidi na video klipu, miš se nalazi u polici sa hlebom te nesmetano jede isti. Prisustvo miševa u prostorijama gde je hrana je izuzetno opasno jer su oni često prenosioci brojnih zaraznih bolesti od kojih su neke vrlo ozbiljne po zdravlje ljudi.

Građani traže hitan inspekcijski nadzor sanitarnih i zdravstvenih inspektora u ovom trgovačkom lancu u Bihaću, a rezultati će biti poznati nakon inspekcije.

Na ovaj snimak i upite javnosti reagovali su iz marketa “Crvena jabuka”:

- Poštovani kupci, obraćamo vam se povodom video snimka koji kruži društvenim mrežama a nastao je u našem marketu, u Bihaću. S obzirom na dugogodišnje obavljanje đelatnosti u maloprodajnim objektima prehrane, posvećeni smo održavanju visokog nivoa bezbednosti hrane i predupređivanju svih mogućih pojava koje mogu negativno uticati na kvalitet i zdravstvenu ispravnost robe koju prodajemo.

 

 

U Crvena jabuka marketima se vrše redovne kontrole, deratizacije i brisevi površina od strane akreditovanih laboratorija. Podležemo nadzoru sanitarne i inspekcije za hranu u našim maloprodajnim objektima i bezbednost rukovanja hranom i zdravstvena ispravnost su uvek na zadovoljavajućem nivou. Takođe, povodom date objave želimo vas informisati da smo imali posetu inspekcije te da je sva količina hleba uklonjena i uništena. Uz to, danas će zbog nastale situacije biti izvršena i vanredna deratizacija te postavljena nova polica za hleb – poruka je iz Crvene jabuke.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".