Iako se uglavnom javljaju nezadovoljni podstanari zbog velike količine novca koju treba da izdvoje za iznajmljivanje stanova, neretko i stanodavci objavljuju svoja zapažanja ili fotografije nereda koji su im ostavili podstanari. 

Tako se u jednoj grupi na Fejsbuku koja okuplja žene iz Kraljeva pojavila nesvakidašnja slika parketa iz jednog stana u tom gradu. Kako navodi osoba iz pomenute grupe, prethodne stanarke su joj uništile parket, a uz to je priložila i sliku kao dokaz.

Kako se vidi na fotografiji, na drvenom podu u stanu urezan je pentagram, poznati satanistički simbol. 

- Prethodne stanarke su ostavile ovakav pod. Može li da to neko da ishobluje? - postavljeno je pitanje u Fejsbuk grupi.  

 

Ova informacija iznenadila je mnoge korisnike društvenih mreža. "To su ćerke Sotone", "I to su devojke uradile, neverovatno", "Kako ih nije sramota", samo su neki od komentara ispod te objave.

Inače, pentagram je u stvari petokraka zvezda sastavljena od pet ravnih linija. Smatra se da on simboliše četiri fizička elementa - zemlju, vazduh, vatru i vodu, a peta linija predstavlja duh.

Simbol pentagrama često se koristi u magijskim obredima, a ucrtava se unutar magijskog kruga kao i na magovoj odeći. S jednim krakom uperenim prema gore simboliše prirodu, odnosno mikrokosmos. S dva kraka uperena prema gore predstavlja Satanu i takav pentagram koristi se u satanističkim i crnomagijskim obredima.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".