У само неколико сати од објаве видео је постао виралан и изазвао бројне реакције.

Како се види на видео клипу, миш се налази у полици са хлебом те несметано једе исти. Присуство мишева у просторијама где је храна је изузетно опасно јер су они често преносиоци бројних заразних болести од којих су неке врло озбиљне по здравље људи.

Грађани траже хитан инспекцијски надзор санитарних и здравствених инспектора у овом трговачком ланцу у Бихаћу, а резултати ће бити познати након инспекције.

На овај снимак и упите јавности реаговали су из маркета “Црвена јабука”:

- Поштовани купци, обраћамо вам се поводом видео снимка који кружи друштвеним мрежама а настао је у нашем маркету, у Бихаћу. С обзиром на дугогодишње обављање ђелатности у малопродајним објектима прехране, посвећени смо одржавању високог нивоа безбедности хране и предупређивању свих могућих појава које могу негативно утицати на квалитет и здравствену исправност робе коју продајемо.

 

 

У Црвена јабука маркетима се врше редовне контроле, дератизације и брисеви површина од стране акредитованих лабораторија. Подлежемо надзору санитарне и инспекције за храну у нашим малопродајним објектима и безбедност руковања храном и здравствена исправност су увек на задовољавајућем нивоу. Такође, поводом дате објаве желимо вас информисати да смо имали посету инспекције те да је сва количина хлеба уклоњена и уништена. Уз то, данас ће због настале ситуације бити извршена и ванредна дератизација те постављена нова полица за хлеб – порука је из Црвене јабуке.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".