Brak koji je sklopljen između muzičara, je svakako sklopljen iz ljubavi, ali su bili mladi pa je to jedan od razloga što je kratko trajao. Na priče da ga je preotela druga žena, Kemiš je demantovao. Posle braka sa Vesnom muzičar se oženio sa Zoricom Brunclik, dok je sa Vesnom ostao u dobrim odnosima i njihov rastanak je protekao u miru.

 

- U početku su naša viđanja bila retka, a veza klimava. Razdvojeni poslom, često stotinama kilometara daleko jedno od drugog, nismo bili baš nešto preterano vezani. Ali, računalo se da smo zajedno. U toj neobaveznosti ubrzo smo nekako i prekinuli naše zabavljanje. Kao kada neko dune u sveću. Mrak. Ništa. No, da se ne bih kasnije vraćala na to, želela bih sada da opišem naše ponovno zbližavanje, koje se na kraju završilo brakom. Mojim prvim brakom i jedinom svadbom (jedinom svadbom u mom životu na kojoj sam ja bila mlada). Posle našeg razlaza Kemiš se ubrzo oženio, ali je u tom braku ostao kratko. Period pevanja uz njega (kao i u vreme našeg kasnijeg zajedništva) ostao mi je u lepom sećanju. Posle brzog razvoda Kemiš je otišao u vojsku, a iz vojske – pravo u moj stan i u brak sa mnom - napisala je jednom prilikom Vesna.

Na društvenim mrežama isplivala je fotografija dok su još bili u braku i zabavaljaju se tako što igraju video-igre. Ovo je jedan pravi retro prizor, s obzirom da mlađe generacije verovatno nikada nisu videle ovakav enterijer, karakterističan za to vreme u Srbiji.

Podsećanja radi, Vesna ima ćerku Nikoliju, dok kemiš ima ćerke Zlatu i Jelenu. 

BONUS GALERIJA: Snežana Đurišić u narodnoj nošnji

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".