Bivša predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović poznata je kao jedna od političarki sa najvećim brojem obožavalaca koji se dive njenom izgledu.

Sada je Kolinda objavila novu fotografiju na svom Instagram profilu i pokrenula lavinu pozitivnih komentara svojih pratilaca. 

Bivša predsednica nalazi se u Kanadi na Međunarodnom sigurnosnom formu u Halifaksu, a za ovu priliku odlučila se za elegantnu crnu haljinu koja se sužava.

Kolinda je u poslednje vreme drastično promenila izgled i to su njeni obožavaoci sa oduševljenjem prihvatili. 

Iako izgled ne bi trebalo da bude u prvom planu, rezultati njene promene su i više nego vidljivi. 

Svaka objava bivše predsednice Hrvatske izazove lavinu reakcija pratilaca iz čitavog sveta te nije retkost da se ispod njenih objava pronađu komentari na nekoliko svetskih jezika. Upravo je takav slučaj i sa ovom slikom, koja ima više stranih nego domaćih reakcija. 

"Linda, zaljubljen sam u tebe", "Prekrasna bila i ostala", samo su neki od komentara ispod fotografije u kojoj Kolinda izgleda fenomenalno.

Obožavaoci bivše predsednice su se pitali i da li će biti u Kataru na Mundijalu koje je juče svečano otvoreno jer se mnogi sećaju kako je žustro navijala za Hrvatsku na Svetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine. 

BONUS GALERIJA: Kolinda nekad i sad - slike sa mora

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".