Bivša predsednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović poznata je po velikom broj obožavatelja koji sa nestrpljenjem iščekuju njene nove objave. 

Političarka je ovaj put rešila da ih obraduje serijom fotografija.

Za nešto od manje četiri sata od objavljivanja slika, Kolinda je dobila preko sedam hiljada lajkova i mnogo komentara. Na osnovu komentara, može se zaključiti da atraktivnu bivšu predsednicu Hrvatske prate ljude širom sveta. NJene fotografije komentarisane su na engleskom, španskom, francuskom i drugim jezicima. 

Kolinda se pojavila u ležernom izdanju i pobrojala brojne simpatije. Odevena je u crno i ima sanjiv pogled, koji se očigledno jako dopao njenim pratiocima. 

Ona trenutno boravi u Rigi, glavnom gradu Letonije na bezbednosnoj konferenciji. Pored svojih slika, sa pratiocima je podelila i arhitekturu glavnog grada ove baltičke zemlje.

- U šetnji prelepom Rigom na marginama bezbednosne konferencije - poručila je Kolinda u opisu, a u komentarima su se nizale pohvale na račun njenog izgleda. 

"Prekrasna žena u prekrasnom gradu…ja sam uživala kad sam bila tamo", "Predivna Kolinda, nikad bolje niste izgledali. Kad se čovek makne od jakog stresa, ukloni bol koja ga muči i posveti konačno sebi, izgleda ovako divno i sretno. Uživajte!", "Naša predivna Predsednica, s velikim P", "Lepša nego pre", samo su neki od komentara ispod ove objave. 

BONUS GALERIJA: Kolinda nekada i sad - slika sa mora

 

BONUS VIDEO: OČARAVAJUĆA: Haljina Bobe Mićalović bez bretela o kojoj se priča

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".