"Kolinda Grabar Kitarović, to smo ustanovili čitajući komentare, ima celu vojsku obožavatelja i u Afroaziji, te Zymer Smaili piše: 'Blago Hrvatskoj što te ima' (otkud samo zna???); Freja Fakja piše: 'My favourite'", ironično kažu iz "24sata" o fotografijama sa mora koje njihova predsednica ovog leta kačila na društvenim mrežama. 

Serija fotogrtafija izazvala je delirijum obožavatelja, vele kolege iz susedstva, a jedan tvrdi kako se Kolinda "odmara od razmišljanja", dok je drugi poziva da se vrati, i to "čim pre“.

Syed Kasid Jan kratko je napisao: "So attractive“, dok Grigol Nemsadze otvoreno laska "You are so nice madam". Prelistavanje navodnih botovskih komentara Hrvati završavaju rečima izvesne Zika Zike:

– Lepša od DŽulije Roberts!

Ukoliko ovo nisu botovi, navodi "24sata.hr", Kolinda Grabar Kitarović može, ne uspe li nakon odmora od razmišljanja da zasedne na čelo NATO-a, mirne duše da objavi kandidaturu za Pokret nesvrstanih.

"Većina obožavatelja je otuda, mada ni u Hrvatskoj ne nedostaje ljubitelja lika i dela", zaključuje se u tekstu.

A gde je suprug Jakov?

"Na spomenutim fotografijama Kolinda je vitkija no ikad.

NJenog supruga Jakova nema. A možda ni ne treba – bivša predsednica htela je da zasija u punom sjaju, i to joj je, kako vidimo, i uspelo", završava "24sata.hr" svoju analizu fotografija sa mora.

BONUS VIDEO:

Vučić i Abazović na vinskoj smotri i vic o Crnogorcima (VIDEO)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".