Severina Vučković važi za jednu od najatraktivnijih pevačica na našim prostorima, a na društvenim mrežama često deli svoje provokativne fotografije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

Ipak, na jednoj stranici na Instagramu može se videti pevačicina fotografija nastala mnogo pre nego što je postala poznata, a malo ko bi pogodio da je na istoj Severina.

Sa šeširom na glavi i stidljivim osmehom Seve nimalo ne liči na ženu kakva je danas, a tome su doprinele i određene korekcije koje je imala na licu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Srb VIP (@srbija.v.i.p)

 

Evidentno je da su njena usta danas znatno veća, a jednom prilikom je priznala i da je operisala nos na nagovor jednog doktora, iako to nikada nije planirala.

- Sa 20 godina sam operisala nos, nagovorio me doktor. Nije bio grbav, ni ružan. Dođe ti tip i kaže, ja bih malo taj nos sredio i ja mu dam svoj nos. Na nosu sam stala, imala sam problem s disanjem posle operacije, ne pre. Ali je lepši nego moj rođeni. Što jest, jest - rekla je ona svojevremeno za hrvatske medije.

Pored operacije nosa, pevačica je popunjavala usne, bore oko usana, podizala jagodice i botoksirala čelo između obrva i oko očiju, čak je i obrve podigla botoksom.

Bilo kako bilo, mnogi pevačicu komentarišu kao "prime" najbolje uloženog novca u izgled. 


 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".