Северина Вучковић важи за једну од најатрактивнијих певачица на нашим просторима, а на друштвеним мрежама често дели своје провокативне фотографије.

 

 

Ипак, на једној страници на Инстаграму може се видети певачицина фотографија настала много пре него што је постала позната, а мало ко би погодио да је на истој Северина.

Са шеширом на глави и стидљивим осмехом Севе нимало не личи на жену каква је данас, а томе су допринеле и одређене корекције које је имала на лицу.

 

 

Евидентно је да су њена уста данас знатно већа, а једном приликом је признала и да је оперисала нос на наговор једног доктора, иако то никада није планирала.

- Са 20 година сам оперисала нос, наговорио ме доктор. Није био грбав, ни ружан. Дође ти тип и каже, ја бих мало тај нос средио и ја му дам свој нос. На носу сам стала, имала сам проблем с дисањем после операције, не пре. Али је лепши него мој рођени. Што јест, јест - рекла је она својевремено за хрватске медије.

Поред операције носа, певачица је попуњавала усне, боре око усана, подизала јагодице и ботоксирала чело између обрва и око очију, чак је и обрве подигла ботоксом.

Било како било, многи певачицу коментаришу као "приме" најбоље уложеног новца у изглед. 


 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".