Par nije krio da su imali problema sa brakom, ali da su ljubav učvrstila deca ćerka Nikoleta i sin Nikolaj.Javnost ovaj put ima priliku da otkrije kako izgleda njihov dom. 

U okolini porodičnog doma Kapora, nalazi se škola, prodavnice i kafići, a ono što ih je kupilo već na prvi pogled jeste prelepi pogled na Beograd i Hram svetog Save.

Nikolina je jednom prilikom otkrila da je uređenje enterijera prepustila suprugu dok se ona zabavila kuhinjom jer tu provodi najviše vremena: 

U početku je kako kaže bila nevešta kada je u pitanju kuhinja, ali je dolaskom dece postajala sve veštija: 

- Kada sam se udala za Sašu nisam bila vešta kuvarica. Zvala sam mamu da mi da savete kad god bih nešto htela da pripremim, a ubrzo sam počela i da sama tražim recepte na internetu. Sada mogu da se pohvalim da dobro kuvam i da volim to da radim. Često Saši, Nikoleti i Nikolaju spremam omiljenu hranu, pasulj ili jela sa mnogo povrća.

U Sašinom i Nikolininom domu sve je podređeno deci, pa su tako i sav višak nameštaja kako su deca rasla izbacili iz kuće. Trudili su se da sve bude podređeno mališanima, jer je ipak bezbednost dece na prvom mestu.

Nikolina je sama osmislila izgled kuhinje, a veliku pažnju je privukao klavir koji povremeno zasviraju. 

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".