Pevačica Goca Božinovska govorila je o odnosu sa muškarcima i tom prilikom dotakla se pokojnog supruga Zorana Šijana.

Gocu je Šijan svojevremeno prevario sa prijateljicom, a ona je uvek isticala da mu je oprostila preljubu. Sada je priznala da joj nijedan partner nikada nije verovao, iako su oni nju varali.

Foto: Arhiva Novosti

 

 

- Meni nikad nijedan muškarac nije verovao, moj karakter se kosio sa mojim fizičkim izgledom u mladosti. Nikad mi nijedan muškarac u mom životu nije verovao, uvek je mislio da ga varam, da imam drugog, uvek sam proveravana, moje patnje, pa dokazivanja. A ja tip žene koja nikad nisam ni pomislila da prevarim. Imala sam priču, nisam varala, obučem se i izmislim, uzmem telefon, sednem u auto i nema me do ujutru, sedim kod drugarice. Bezobrazna sam bila, nisam bila slatka. Odem kod drugarice, pijemo kafu, on me zove, pita: "Gde si", ja kažem da sačeka da izađem iz restorana, a ja sedim u sobnim papučama i pidžami. To smatram nekim kompleksom svojim, otkud znam. Uvek sam mislila da je on bolji frajer nego što sam ja riba. Uvek sam sebe gurala dole, a oni najbolji na svetu - rekla je Goca u "Magazinu In".

- Mislim da to radi 70% žena, onih 30% srećnica vole i hvale sebe - nadovezala se Anabela Atijas, koja je takođe bila gošća.

Foto: Instagram printskrin/miresijan

 

 

- Pokušavala sam da izigravam mamu, i mamu i tatu, obuvala cipele, izuvala, umivala, ako popije, i dadilja, ko zna da li je on došao od druge neke žene. Ja sam preterivala, udavila ljude. Shvatila sam da muškarci vole čvrstu ruku, kao i žene. Moj muž je radio svašta pored mene, sve sam mu dozvoljavala, uvek sam nalazila opravdanja: "Neka mu bude lepo, on samo mene voli", budala, smejali mi se ljudi - otkrila je Božinovska.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".