Пар није крио да су имали проблема са браком, али да су љубав учврстила деца ћерка Николета и син Николај.Јавност овај пут има прилику да открије како изгледа њихов дом. 

У околини породичног дома Капора, налази се школа, продавнице и кафићи, а оно што их је купило већ на први поглед јесте прелепи поглед на Београд и Храм светог Саве.

Николина је једном приликом открила да је уређење ентеријера препустила супругу док се она забавила кухињом јер ту проводи највише времена: 

У почетку је како каже била невешта када је у питању кухиња, али је доласком деце постајала све вештија: 

- Када сам се удала за Сашу нисам била вешта куварица. Звала сам маму да ми да савете кад год бих нешто хтела да припремим, а убрзо сам почела и да сама тражим рецепте на интернету. Сада могу да се похвалим да добро кувам и да волим то да радим. Често Саши, Николети и Николају спремам омиљену храну, пасуљ или јела са много поврћа.

У Сашином и Николинином дому све је подређено деци, па су тако и сав вишак намештаја како су деца расла избацили из куће. Трудили су се да све буде подређено малишанима, јер је ипак безбедност деце на првом месту.

Николина је сама осмислила изглед кухиње, а велику пажњу је привукао клавир који повремено засвирају. 

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".