Lionel Mesi i Kristiano Ronaldo godinama su na terenu veliki rivali. Konstantno se vodila bitka između njih za titulu najboljeg fudbalera sveta, a trenutno ih Mesi ima sedam, a Ronaldo pet.

Pred sam početak Svetskog prvenstva desila se interesantna situacija. Na društvenim mrežama su Mesi i Ronaldo podelili istu fotografiju i svet je potpuno poludeo zbog toga.

Milioni 'lajkova' pljušte na fotografiju na kojoj Mesi i Ronaldo igraju šah, a sve je reklama za jedan poznati modni brend.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

 

Fanovi su oduševljeni. Smatraju da je ovo pravi trenutak da se okonča veliko rivalstvo i posljednji bljesak će očigledno biti u Kataru.

Nikada ranije Mesi i Ronaldo nisu zajedno snimili reklamu za neki brend, ali pri kraju karijere su ipak uspostavili saradnju.

Portugalac je nedavno u kontroverznom intervjuu Piersu Morganu govorio i o Lionelu Mesiju.

Iako su na terenu bili veliki rivali, CR' ističe da između njih vlada veliko poštovanje.

"Mesi? Čovek kojeg neverovatno poštujem, posebno zbog načina na koji uvek govori o meni. Čak i naše supruge imaju veliko međusobno poštovanje. Odnos je fenomenalan", rekao je Ronaldo i nastavlja:

"On je neverovatan igrač. Mađioničar. Delili smo pozornicu 16 godina. Zamislite - 16 godina. Imam odličan odnos s njim. Veliki čovek koji je napravio velike stvari za fudbal", rekao je Ronaldo.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".