Nakon što je Veljko Kuzmančević napravio skandal sa Jelenom Karleušom kada ju je javno prozvao na Fejsubuku, Verica Rakočević ostala je uzdržana, a sada je odlučila da iznese svoje mišljenje.

Foto: Milena Anđela

 

- Evo pozdravljam i ja nju, ali ne bih na tu temu apsolutno nikakav komentar dala. Ja imam svoje poglede na svet, moj suprug svoje. Tako da su to teme u koje ne bih zalazila - zaključila je Rakočevićeva za domaće medije, dajući do znanja da im se stavovi o pevačici verovatno ipak razlikuju.

Foto: N. Skenderija

 

Podsetimo, Kuzmančević je objavio Jeleninu fotografiju sa nastupa iz Zagreba na kojoj je bila provokativno obučena, i izneo svoje mišljenje o njenom javnom nastupu.

- Za pola novca koliko košta ovakvo nakazno, estradno prikazivanje i javno pođ*bavanje zdravog razuma, veliki simfonijski orkestar ima priliku da srpsko delo "Lazarus“ izvede u Karnegi Holu u NJujorku. Na srpskoj umetničkoj sceni ostavili smo svoje znanje i godine posvećene radu i stvaranju. Možda jednog dana, kada to počne da se ceni i plaća, umesto golih s*sa i g*zica, ipak odemo u taj NJujork - napisao je Veljko, a JK mu je uzvratila udarac preko Instagrama.

Foto: Printskrin Instagram/karleusastar

 

Ona je napisala i da Verica nije kriva za ovakvo ponašanje svog supruga i da ne mora da trpi ''budalaštine'', a zatim joj uputila javno veliki pozdrav, dok je Veljku žestoko odbrusila.

- Kada budeš bio slavan, uticajan, uspešan u svom poslu kao ja, kada uložiš u svoju karijeru, milione kao ja, kad te budu cenili i u tvojoj zemlji i u svetu, kad te bude pratilo i volelo onoliko ljudi koliko mene prati i voli, kada budeš trajao 30 godina kao ja, kada od svog rada zaradiš milione kao ja, kada budeš bio hrabar i originalan kao ja, kada budeš Jelena Karleuša - tada ćeš ići u NJujork. Do tada ćeš i dalje biti nebitni, niko koji vređa uspešne žene i kog žene izdržavaju. Uživaj sad u minutu slave koju ti udeljujem jer mi te je nekako žao. (zamislite da neki kompozitor klasične muzike u Americi ovako napadne i izvređa Ledi Gagu) - odbrusila mu je Karleuša.

BONUS GALERIJA: Stare slike Jelene Karleuša - da li biste je prepoznali u ovim izdanjima?

(Kurir)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".