Jelena Karleuša prokomentarisala je za medije to što je Ana pretila svom bivšem suprugu Rasti da će u javnost izneti sva "zlodela" koja joj je navodno napravio.

- Ani želim da sve ovo što je boli i tišti prevaziđe na najpametniji način. Prljav veš svakako treba držati za sebe. I ja imam, naravno, kao i svako od nas, prljav veš, ali bih ga čuvala za sebe. Ali svakako da je pametno da se javnost nikada ne koristi za obračun s partnerom, pogotovo kada sa njim imaš decu. Šta god da je bilo, što se Ane tiče, koliko god me je vređala javno... Moram da kažem da mi je jako žao što joj se ovo dešava. Ana je bila i ostala strašna riba, velika zvezda i neko koga i dan-danas vole i cene. Mislim da je potrebno samo malo dobre volje i dobrih ljudi oko Ane, i da će se ona vratiti na staro - rekla je JK za domaće medije.

Foto: ATA images

 

Podsetimo, Karleuša se naljutila kada je Nikolićeva nedavno na njen račun iznela strašne uvrede.

- Reagovaću poslednji put na tužna pisanja ove nesrećnice, zato što mi se uopšte ne prepucava sa nekim koga mi je prvenstveno žao. Ana, ponoviću poslednji put, saberi se i potraži pomoć. Majka si. Vređaš jedinu osobu koja je pokušavala da ti pomogne. Sada više ne - napisala je Jelena.

Foto: ATA images

 

Ana je bivšoj prijateljici poručila da treba da ide kod psihijatra.

- Gospođa "vaginini monolozi" neka za početak poseti nekog dobrog psihijatra. Videli smo sve šta i čime ona raspolaže. Ovo je težak psihijatrijski slučaj - napisala je na svom Instagram storiju Ana, pa zaključila:

- P.S: Izvini što imamo iste advokate. Eto toliko o tvojoj upućenosti... Ajde, SJAŠI VIŠE! - zaključila je iznervirana Nikolićeva.

BONUS GALERIJA: Stare slike Jelene Karleuša - da li biste je prepoznali u ovim izdanjima?

(Kurir)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".