Navodno, milje je koštao 300 dinara, ali je bio oštećen, zbog čega je pretučena devojka želela da ga zameni. Međutim, agonija počinje kada je došla na kasu i završila sa kupovinom. 

Ona je tada pokušala da zameni kupljeni proizvod i objasni prodavcima zašto to radi, na šta su prodavci u radnji bili neljubazni i nisu hteli da joj vrate novac, a čak su je, navodno, i opsovali. 

Ona je odlučila da im po svaku vrati oštećeni proizvod i bacila ga je u stranu pored kase, a kada je krenula ka izlazu rekla im je da će uzeti mirišljavu jelkicu za automobil koja košta oko 100 dinara u zamenu za vraćeni milje. 

 

 

To se nije svidelo prodavcu koji je izleteo iza radnog pulta i krenuo da gura devojku i otima joj torbu koju je imala sa sobom. Muškarac je bio nasilan prema nesrećnoj devojci kojoj nije dopustio da izađe iz radnje, što se može videti na snimku objavljenom na društvenim mrežama. 

Ona je odlučila da im sruši proizvode koji su stajali pored kase, što je dodatno iznerviralo prodavca, koji je ozbiljnije nasrnuo na ženu koja je želela da izađe iz radnje. 

Ispred vrata čekala ju je ženska osoba koja joj je onemogućila izlazak iz prodavnice i ponovo je počelo guranje. Nakon što su joj istrgli torbu iz ruku, ženska osoba je razbacala stvari iz nje po radnji. 

Nakon što je konačno uspela da izađe iz prodavnice, devojku napada dvoje ljude, žena i muškarac. Tu dolazi do guranja i ozbiljnijeg fizičkog kontakta između oštećene devojke i radnika prodavnice. U sve se umešala jedna devojka koja pokušava da smiri situaciju i razdvoji sukobljene. Na kraju u pomoć priskače i slučajni prolaznik koji je uspeo da ih razdvoji.

 

 

Snimak se završava tako što dve žene ulaze u beli automobil. 

Kako se navodi, devojka je primljena u Urgentni centar sa polomljenim zubima i telesnim povredama. Doktori su joj, navodno, stavili i kragnu za vrat. 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".