Jedna ženska radnica poznate dostavljačke firme "Glovo" pretučena je sinoć u Novom Pazaru. Žrtva napada je Nezrina koja radi u poznatnoj firmi koja se bavi dostavom hrane. Navodi da ne zna koji razlog bi mogao biti uzrok napada na nju.

- Dok nisam stavila ruke i rekla ‘ja sam žensko, stani‘, on nije prestajao da me udara. Pozvala sam klijenta i on se javio. Bio je privatan broj, nije on poručio već njegova sestra. Ulica je bila malo zamračena, lice mu nisam videla. Kada smo se sreli, rekla sam mu ‘nisam te videla u mraku‘, on je počeo arogantno da mi govori. Ne sećam se šta, ali nakon toga sam dobila jak udarac u facu. Pala sam sa bicikla - započinje svoju isposvest Nezrina za portal "A1".

Rekla je da mu nije uputila nikakvu uvredu. Nije joj jasno zašto se tako poneo prema njoj.

- Nisam mu rekla ružne reči, uhvatio me za kapu. Nije me prepoznao, dobila sam udarac pesnice u facu. Pala sam sa bicikla - dodaje ona.

Javila se Hitnoj pomoći. Oni su je poslali u hirurško odeljenje da se ustanove povrede koje je zadobila.

- Imam jači udarac u glavu, udarac u kuk. Snimala sam ta dva dela, videćemo još... Iskreno, najviše osećam ogorčenost prema našem narodu. Toliku gorčinost da, bi mi bilo lakše da mi je isterao oko nego to što mi je sugrađanin i što bi mi sutra možda mogao biti rod. Ne znam - jedva govori besna i povređena Nezrina.

Prijavila je ceo slučaj policiji. Zahvalila se svojim kolegama koji su joj pritekli u pomoć. Napadač je, prema njenim rečima, priveden. NJen kolega je bio pored bolnice i rekao je za portal "A1" da ga je Nezrina pozvala i rekla da je doživela "neprijatnost". Brzo se stvorilo 20 momaka prema njegovim rečima i svi su stali da joj pomognu. Svi su u šoku zbog napada na Nezrinu.

(A1)

 

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".