Feđa Štukan, domaćoj publici poznat po ulogama u filmu "Nečista krv - greh predaka" i seriji "Klan", a igra i u novom ostvarenju Terensa Malika "The Way of the Wind" i krimi seriji Danisa Tanovića "Kotlina".

Izazvao je veliko interesovanje publike na beogradskoj promociji knjige "Blank", gde je opisao svoj život koji nije bio nimalo lak.

Foto: Jutjub printskrin/24 minuta sa Zoranom Kesićem - Zvanični kanal

 

 

- Najteži trenutak u mom životu je bio smrt moje devojke, koju sam našao mrtvu u kadi. Dugo sam krivio sebe zbog toga, mada nisam bio kriv. Ugljen-monoksid je ubio. Krivio sam sebe jer nisam bio tu tada. Pokušavao sam da pijem, pa da alkoholom ubijem emocije, da ih svedem na minimum. To je pogoršalo stvari. Postao sam agresivan, pa sam pravio probleme u gradu. Pokušavao sam da se ubijem, ali nisam mogao. Pokušavao sam u mislima da se dovedem dotle da to sebi uradim, ali nisam mogao. Dođem do ivice, i nisam mogao to da napravim - kazao je iskreno bosansko-hercegovački glumac, koji iz rata na ovim prostorima pamti jezive stvari.

- Pucao sam čoveku u glavu snajperom i promašio sam ga, jer je bio predaleko i sreća pa sam promašio. Pucao sam da ubijem i to je najstrašnija stvar. Nisam ga ubio srećom, ali u svojoj glavi je dovoljna odluka bila da ću pucati u živo biće. Nakon toga sam završio u ludnici. Bio sam godinu dana u ludnici nakon tog događaja. Prva tri meseca sam bio pod teškim sedativima, zatim sam sestrama rekao da sam okej, normalan, ali to tamo govore svi. Prva tri meseca mi je bilo užasno, nisam se razlikovao ni od bilo kog drugog ludaka. Živeo sam na intenzivnoj nezi psihijatrije, jer su dvanaest kreveta bili za čitavu državu, baš najteži pacijent - priznao je četrdesetosmogodišnji Feđa u emisiji "Na ivici pakla".

Foto: Jutjub printskrin/K1 Televizija

 

 

Glumac koji je prijatelj Anđeline Žoli i Bred Pita, otvorio je svojevremno za medije dušu o boravku u bolnici za mentalne bolesti, o ratu i godinama provdenim u tami poroka.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".