Једна женска радница познате достављачке фирме "Глово" претучена је синоћ у Новом Пазару. Жртва напада је Незрина која ради у познатној фирми која се бави доставом хране. Наводи да не зна који разлог би могао бити узрок напада на њу.

- Док нисам ставила руке и рекла ‘ја сам женско, стани‘, он није престајао да ме удара. Позвала сам клијента и он се јавио. Био је приватан број, није он поручио већ његова сестра. Улица је била мало замрачена, лице му нисам видела. Када смо се срели, рекла сам му ‘нисам те видела у мраку‘, он је почео арогантно да ми говори. Не сећам се шта, али након тога сам добила јак ударац у фацу. Пала сам са бицикла - започиње своју испосвест Незрина за портал "А1".

Рекла је да му није упутила никакву увреду. Није јој јасно зашто се тако понео према њој.

- Нисам му рекла ружне речи, ухватио ме за капу. Није ме препознао, добила сам ударац песнице у фацу. Пала сам са бицикла - додаје она.

Јавила се Хитној помоћи. Они су је послали у хируршко одељење да се установе повреде које је задобила.

- Имам јачи ударац у главу, ударац у кук. Снимала сам та два дела, видећемо још... Искрено, највише осећам огорченост према нашем народу. Толику горчиност да, би ми било лакше да ми је истерао око него то што ми је суграђанин и што би ми сутра можда могао бити род. Не знам - једва говори бесна и повређена Незрина.

Пријавила је цео случај полицији. Захвалила се својим колегама који су јој притекли у помоћ. Нападач је, према њеним речима, приведен. Њен колега је био поред болнице и рекао је за портал "А1" да га је Незрина позвала и рекла да је доживела "непријатност". Брзо се створило 20 момака према његовим речима и сви су стали да јој помогну. Сви су у шоку због напада на Незрину.

(А1)

 

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".