Fudbaleri Aston Vile tokom proteklog vikenda iznenadili su Mančester junajted u 13. kolu Premijer lige i tako naneli četvrti ovosezonski poraz ekipi sa Old Traforda.

Ekipa iz Birmingema savladala je engleskog velikana sa 3:1, a već posle 11 minuta utakmice bilo je 2:0 za domaće. 

Upravo je drugi pogodak na ovom meču nešto o čemu će se pričati. Lukas Dinj je postigao fantastičan gol iz slobodnog udarca, a sada se na društvenim mrežama pojavio snimak ovog pogotka iz neobičnog ugla.

Na internetu se masovno širi snimak koji je napravljen sa tribina, a prikazuje koliko je golman Aston Vile Emilijano Martinez pomogao pri dupliranju vođstva svog tima. 

Foto: Tanjug/AP

 

Nakon što je Dinj namestio loptu, Martinez je dotrčao na preko pola terena i učestvovao je u raspoređivanju saigrača u kaznenom prostoru. NJegov plan je bio da igrači Aston Vile stoje blizu živog zida i tako ometaju golmana gostiju Davida De Heu. 

Martinezova zamisao je uspela i španski golman je matiran nakon fantastičnog šuta Dinja. Iako je francuski bek svakako najzaslužniji za pogodak, nema sumnje da je i Martinez pomogao. 

Pogledajte kako je to izgledalo: 

Nakon ovog pogotka, Remzi je nesrećno postigao autogol i smanjio prednost domaćih, ali je već početkom drugog poluvremena, u 49. minutu ispravio svoju grešku i zatresao mrežu rivala. 

Mančester junajted ne igra najbolji fudbal ove sezone i nalazi se na petom mestu, dok ekipa Aston Vile zauzima 13. mesto na tabeli. 

BONUS VIDEO: 

KAKAV GOL, STRAŠAN GOL! Slobodan Urošević i čudesan slobodan udarac protiv TSC-a.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".