Фудбалери Астон Виле током протеклог викенда изненадили су Манчестер јунајтед у 13. колу Премијер лиге и тако нанели четврти овосезонски пораз екипи са Олд Трафорда.

Екипа из Бирмингема савладала је енглеског великана са 3:1, а већ после 11 минута утакмице било је 2:0 за домаће. 

Управо је други погодак на овом мечу нешто о чему ће се причати. Лукас Дињ је постигао фантастичан гол из слободног ударца, а сада се на друштвеним мрежама појавио снимак овог поготка из необичног угла.

На интернету се масовно шири снимак који је направљен са трибина, а приказује колико је голман Астон Виле Емилијано Мартинез помогао при дуплирању вођства свог тима. 

Фото: Танјуг/АП

 

Након што је Дињ наместио лопту, Мартинез је дотрчао на преко пола терена и учествовао је у распоређивању саиграча у казненом простору. Његов план је био да играчи Астон Виле стоје близу живог зида и тако ометају голмана гостију Давида Де Хеу. 

Мартинезова замисао је успела и шпански голман је матиран након фантастичног шута Диња. Иако је француски бек свакако најзаслужнији за погодак, нема сумње да је и Мартинез помогао. 

Погледајте како је то изгледало: 

Након овог поготка, Ремзи је несрећно постигао аутогол и смањио предност домаћих, али је већ почетком другог полувремена, у 49. минуту исправио своју грешку и затресао мрежу ривала. 

Манчестер јунајтед не игра најбољи фудбал ове сезоне и налази се на петом месту, док екипа Астон Виле заузима 13. место на табели. 

БОНУС ВИДЕО: 

КАКАВ ГОЛ, СТРАШАН ГОЛ! Слободан Урошевић и чудесан слободан ударац против ТСЦ-а.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".