U italijanskom gradu Đenova muškarac je ubijen lukom i strelom nakon što je slavio rođenje deteta.

Kako pišu mediji, Havijer Alfredo Miranda Romero (41) bio je sa grupom prijatelja i išao je kući nakon što je proslavio rođenje sina u obližnjem baru. Dok je stajao ispred svog stana, njegov besni komšija uzeo je luk i strelu i smrtonosno ga pogodio.

Snimak ovog incidenta pojavio se na društvenim mrežama i vidi se kako se ranjeni Havijer hvata za stomak. Na snimku se javno vidi strela zabodena u njega, dok se nesrećni muškarac teturao u lokvi krvi.

NJegov komšija je sve to posmatrao sa prozora. U njegovim rukama se vidi luk iz kog je ispalio smrtonosnu strelu u Havijera. Strela je imala čelični vrh koji se uglavnom koristi za lov na divlje svinje. 

Očevici ističu da je besni komšija prethodno rasistički uvredio Havijera, rođenog u Peruu, pre nego što je ispalio strelu u njega u ranim jutarnjim satima. 

Havijer je prevezen u lokalnu bolnicu i lekari su se borili za njegov život, ali je nesrećni muškarac izdahnuo. 

Prema pisanju Dejli mejla, strela mu je probušila jetru i hitno mu je bio potreban donor kog nisu uspeli da nađu. 

Na svom Fejsbuk profilu, Havijer je u julu objavio fotografiju ultrazvuka i bio je presrećan zbog prinove.

- Vrlo brzo ćeš biti sa nama, čekamo sa velikim nestrpljenjem, moj mali Gustavo Đuzepe. Bićeš naš blagoslov, radost mame i tate - napisao je preminuli Havijer.

Osumnjičeni komšija ispričao je policiji da se upravo vratio sa posla na Malti i da je bio umoran, ali ga je buka držala budnim.

- Pogledao sam i video grupu ljudi kako mokri, vikao sam na njih, ali su me ignorisali, zgrabio sam luk i pucao, ali nisam hteo nikoga da ubijem - rekao je osumnjičeni, pišu strani mediji. 

Policija je nakon pretresa njegovog stana pronašla i zaplenila oko 60 strela i tri luka. Protiv njega je pokrenuta istraga. 

Zvaničnik iz peruanskog konzulata rekao je da Havijer živi u Italiji 26 godina i da je osoblje u kontaktu sa njegovom porodicom.

BONUS VIDEO: 

EKSKLUZIVNO: Snimak ubistva Miloša Stojanovića na Adi Huji za koje je osuđen Aleksandar Relić

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".