У италијанском граду Ђенова мушкарац је убијен луком и стрелом након што је славио рођење детета.

Како пишу медији, Хавијер Алфредо Миранда Ромеро (41) био је са групом пријатеља и ишао је кући након што је прославио рођење сина у оближњем бару. Док је стајао испред свог стана, његов бесни комшија узео је лук и стрелу и смртоносно га погодио.

Снимак овог инцидента појавио се на друштвеним мрежама и види се како се рањени Хавијер хвата за стомак. На снимку се јавно види стрела забодена у њега, док се несрећни мушкарац тетурао у локви крви.

Његов комшија је све то посматрао са прозора. У његовим рукама се види лук из ког је испалио смртоносну стрелу у Хавијера. Стрела је имала челични врх који се углавном користи за лов на дивље свиње. 

Очевици истичу да је бесни комшија претходно расистички увредио Хавијера, рођеног у Перуу, пре него што је испалио стрелу у њега у раним јутарњим сатима. 

Хавијер је превезен у локалну болницу и лекари су се борили за његов живот, али је несрећни мушкарац издахнуо. 

Према писању Дејли мејла, стрела му је пробушила јетру и хитно му је био потребан донор ког нису успели да нађу. 

На свом Фејсбук профилу, Хавијер је у јулу објавио фотографију ултразвука и био је пресрећан због принове.

- Врло брзо ћеш бити са нама, чекамо са великим нестрпљењем, мој мали Густаво Ђузепе. Бићеш наш благослов, радост маме и тате - написао је преминули Хавијер.

Осумњичени комшија испричао је полицији да се управо вратио са посла на Малти и да је био уморан, али га је бука држала будним.

- Погледао сам и видео групу људи како мокри, викао сам на њих, али су ме игнорисали, зграбио сам лук и пуцао, али нисам хтео никога да убијем - рекао је осумњичени, пишу страни медији. 

Полиција је након претреса његовог стана пронашла и запленила око 60 стрела и три лука. Против њега је покренута истрага. 

Званичник из перуанског конзулата рекао је да Хавијер живи у Италији 26 година и да је особље у контакту са његовом породицом.

БОНУС ВИДЕО: 

ЕКСКЛУЗИВНО: Снимак убиства Милоша Стојановића на Ади Хуји за које је осуђен Александар Релић

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".