Otac medicinske sestre koja je fizički napala stariju ženu u Domu za stare u Peći, Naim Peljaj, javno se izvinio za poteze svoje ćerke.

On se, u izjavi za Kljan Kosova, takođe javno izvinio porodici Nura iz Đakovice, rekavši da su ga objavljeni snimci strašno pogodili, kao i njegovu porodicu, prenosi Euronews.

Događaj je izazvao veliko ogorčenje na KiM, naročito zato što je sin ove starice Taulant Nura poginuo 1999. kod Đakovice kao pripadnik OVK.

- Draga porodice i majko borca za slobodu, Taulanta Nure, zahvaljujući čijoj prolivenoj krvi, danas uživamo slobodu. Delimo vašu bol i saosećamo sa vama u boli koju vam je naša ćerka uzrokovala - rekao je Peljaj.

- Znam da prolazite kroz teške trenutke, ali dozvolite nam da se javno izvinim u ime moje porodice Peljaj, iz Novog Sela kod Peći, vama, porodici Nura, i celom albanskom narodu. Uz božju pomoć, ovaj slučaj se neće ponovoiti. Moralno i duhovno, dugujemo svoje živote vama, poridici Nura iz Đakovice, za duhovnu tragediju koju vam je naša ćerka prouzrokovala".

Peljaj je zatražio da se pravosudne institucije pozabave ovim slučajem.

- U slučaju naše ćerke, tražimo da pravosudne institucije deluju u skladu sa zakonom za krivična dela koja joj se stavljaju na teret - zaključio je Peljaj za Kljan Kosova.

(Kurir)

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".