Bez obzira na to što je ne viđamo često u javnosti to ne znači da nije radila na sebi i svojoj karijeri. Sav trud i  zalaganje može se zapaziti u intervjuu Milice Marković, nekadašnje Amidžić. Međutim, sam njen povratak iznenadio je mnoge u javnosti jer se poklapa sa životnim periodom njenog bivšeg muža kada je slobodan. 

Razlog za povratak bivše Ognjenove supruge, u javni život naše zemlje trenutno je samo iz profesionalnog razloga. Kao komunikacijski ekspert Milica je dala intervju kako bi najavila "Pro PR" konferenciju u Sarajevu.

- Nisam do sada srela osobu koja je uspešna, a da su joj jedino merilo uspeha nagrade. Merilo uspeha treba da nam bude prvenstveno zadovoljstvo postignutim i obično ljudi koji rade i postižu, na neki način budu iznenađeni nagradom, jer o njoj ne misle - rekla je tom prilikom prva žena Ognjena Amidžića.

Milica dok je bila u braku sa čuvenim voditeljem, nije bila toliko prisutna na javnoj sceni. Par se trudio da svoju privatnost zadrži za sebe.

Međutim, posle razvoda 2010. godine, Milica se u potpunosti povukla iz javnog života, a nema sumnje da je istoj nedostajala. 

(Stori)

BONUS GALERIJA: Boško Jakovljević - retrospektiva karijere

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".