Krstinja je drastično je smršala, pa je nedavno morala ponovo da ode na operaciju, ovog puta kako bi joj skinuli višak kože.

Foto: ATA images

 

 

"Zvezda Granda" priča da se iznenadila kad je juče stala na vagu, koja je pokazala da ima 70 kila.

- Imala sam 162 kilograma, a sada imam 70! Volela bih da smršam još samo nekoliko kilograma. Operacije smanjenja želuca i zatezanja kože bile su teške i obe su, hvala Bogu, bile uspešne! Uklonili su mi dosta kože, ne znam tačno koliko, a oporavak je bio težak... Pratila sam savete doktora i zato nije bilo greške. Sada jedem sve, ali mnogo manje, a najviše volim čorbice i voće - priča Krstinja i dodaje da se ne kaje što je išla pod nož: - Nisu lake operacije, ali kada vidim rezultat, zaboravim na sve! Sada, posle dve i po godine i dve zahtevne operacije, postajem svesna koliko sam uradila i koliko sam sada srećnija! Sijam na svakom polju i daj Bože da tako i potraje!

Foto; Printskrin/Jutjub/Grand Magazin Tv Grand

 

 

- Imam više samopouzdanja. To je dobro i za moj posao, jer je pored dobrog pevanja važno i da lepo izgledam. Ovo je prvi put da sam objavila sliku u kupaćem kostimu a da nisam imala peškir preko sebe ili da nisam sakrila neki deo tela.

Nakon što je drastično smršala, Krstinja se razvela i vratila devojačko prezime Matanović, ali je ubrzo našla novog dečka!

- Mislila sam da mi se dugo neće desiti nova ljubav, ali osvojio me je momak zbog toga što je poseban i zato što je muškarac u pravom smislu te reči. Iz tog razloga volim da mu pevam pesmu moje koleginice Aleksandre Mladenović "Poseban" - priča pevačica i dodaje da njen momak ne voli medije.

- Moj partner nije iz javnog života i njega to ne interesuje. Ako nekad i poželi da bude deo javnosti, ispuniću mu želju.

(Informer)

BONUS VIDEO:

TRANSFORMACIJA: Neverovatna moć šminke

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".