Likom i pojavom je podsećala na Anđelinu DŽoli i bila je zaštitno lice kluba.

Sve je počelo na sasvim običnoj utakmici Čelsija protiv Svonsija. Utakmica je bila puna obrta, ali je za oko svima zapala povreda Edena Azara. NJemu je, dok je ležao na zemlji, pomogla doktorka kluba - lepa Eva.

Žoze Murinjo je bio ljut, kritikovao je Evu u izjavama posle utakmice i objasnio da je zbog predugačke pauze njegov tim izgubio energiju i da klub nije imao zalet da dođe do pobede.

 

 

Odlukom Murinja je suspendovana, a situacija je u klubu eskalirala jer su mnogi igrači imali odlične odnose sa njom, pa se nezadovoljstvo širilo.

Britanska štampa se masovno bavila detaljima iz njenog ličnog života, te je britanski The Sun došao i do njenog bivšeg dečka - Ruperta Patersona-Vorda.

 

 

- Eva je veoma seksi. Ona je žena predator. Malo ko zna šta je ona zapravo. Nemilosrdna je i uvek dobije ono što želi. Ona obožava seks. Dok smo bili zajedno svaki dan smo imali seks. Eva je vatrena i strastvena žena koja zna šta želi. Voli da se druži sa bogatim momcima sa velikim egom - rekao je Paterson-Vord.

Foto: Profimedia

 

Mesec i po dana posle munjevite popularnosti napustila je Čelsi. Tužila je klub, a plavci su ponudili više od milion funti za nagodbu, što je ona odbila. Godinu dana kasnije, dobija vansudski epilog kada je Murinjo već napustio klub. Na kraju se klub javno izvinio lekarki.

 

 

NJena glavna strast danas su konji. Uzgaja ih sa svojim mužem DŽejsonom de Karteretom. Par se venčao 2015. godine u Londonu.

FOTO GALERIJA: Atraktivna izdanja italijanske novinarke Dilete Leote

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".