Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Danijele Santareli ostvario je veliki rezultat u finalu Svetskog prvenstva, pobedivši selekciju Brazila, a shodno tom postignuću, nastavio je stopama Zorana Terzića.

Santareli nesumnjivo predstvlja jednog od najvećih stručnjaka u svetu  ženske odbojke.

Međutim, zanimljivost u vezi njegovog bavljenja ovim sportom predstavlja i podatak da se 2017. godine oženio Monikom de Đenaro - igračicom koja od 2013. godine nastupa za ekipu Korneljana, gde ju je trenirao.

 

 

Odbojkaški par je napravio venčanje iz snova u Kampanji, a događaj su uveličali svi članovi njihovog kluba koji je u tom periodu beležio nestvarne uspehe.

Foto: printskrin Instagram/mokidegennaroofficial

 

Sadašnji selektor srpske reprezentacije nije krio ljubav prema izabranici ni na terenu, te je posle osvajanja Superkupa Italije zajedno sa Monikom napravio fotografiju na kojoj se ljube, držeći pehar.

Foto: Profimedia

 

Pored klupskih uspeha, tridesetpetogodišnja odbojkašica se može pohvaliti i brojnim odličjima osvojenim sa reprezentacijom Italije.

Foto: Profimedia

 

 

Santareli je večeras ispisao još jednu stranicu odbojkaške istorije, s obizrom na to da je selekcija Srbije uspela da savlada ekipu Brazila i postala šampion sveta.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".