Ликом и појавом је подсећала на Анђелину Џоли и била је заштитно лице клуба.

Све је почело на сасвим обичној утакмици Челсија против Свонсија. Утакмица је била пуна обрта, али је за око свима запала повреда Едена Азара. Њему је, док је лежао на земљи, помогла докторка клуба - лепа Ева.

Жозе Мурињо је био љут, критиковао је Еву у изјавама после утакмице и објаснио да је због предугачке паузе његов тим изгубио енергију и да клуб није имао залет да дође до победе.

 

 

Одлуком Муриња је суспендована, а ситуација је у клубу ескалирала јер су многи играчи имали одличне односе са њом, па се незадовољство ширило.

Британска штампа се масовно бавила детаљима из њеног личног живота, те је британски Тхе Сун дошао и до њеног бившег дечка - Руперта Патерсона-Ворда.

 

 

- Ева је веома секси. Она је жена предатор. Мало ко зна шта је она заправо. Немилосрдна је и увек добије оно што жели. Она обожава секс. Док смо били заједно сваки дан смо имали секс. Ева је ватрена и страствена жена која зна шта жели. Воли да се дружи са богатим момцима са великим егом - рекао је Патерсон-Ворд.

Фото: Профимедиа

 

Месец и по дана после муњевите популарности напустила је Челси. Тужила је клуб, а плавци су понудили више од милион фунти за нагодбу, што је она одбила. Годину дана касније, добија вансудски епилог када је Мурињо већ напустио клуб. На крају се клуб јавно извинио лекарки.

 

 

Њена главна страст данас су коњи. Узгаја их са својим мужем Џејсоном де Картеретом. Пар се венчао 2015. године у Лондону.

ФОТО ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања италијанске новинарке Дилете Леоте

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".