Poznati pevač Dino Merlin je poželeo da zbog bolesti odustane od muzike. 

U tom periodu, susreo se sa bolešću koja muči populaciju širom sveta danas. 
 

 

 

- U jednom periodu svog života bio sam teško bolestan. Imao sam jednu tešku depresiju. To ne bih poželeo nikome. To se manifestovalo tako da sam bio nizašta - rekao je pevač na "HRT"-u.

- Apsolutno me ništa nije interesovalo, meni je bilo isto i život i smrt. Jednostavno sam samo bio biljka. To je bio period kada sam hteo da napustim muziku i svašta je meni tada padalo na pamet, ali eto, nekim čudom sam se izvukao - izjavio je Merlin tada prilikom.

- Odlučio sam nastaviti i 2000. godine snimio sam album "Sredinom", na koji sam jako ponosan - dodao je muzičar.

 

 

Jednom prilikom, Merlin je obelodanio šta je ključ njegovog uspeha: 

- Potpuna posvećenost poslu kojim se baviš, iskrenost i hrabrost da ekperimentišeš su za mene ključni. Da si uvek u mogućnosti da i sam sebe iznenadiš. Nećeš napraviti dobru stvar nikada ako se učauriš, ako ne izađeš iz sopstvene zone komfora. Jako sam ponosan na svoju decu koja su sama izabrala put i iškolovala se. Znam šta su važne, a šta nevažne stvari u životu. Trudio sam se uvek da se dopadnem mnogima, a da se ne dopadam svima. Gledam uvek i da budem solidaran sa ljudima, poprilično sam narodski čovek i želim da doprinesem. Ako mogu ikako da pomognem nekome, tu sam.

(Blic)

BONUS GALERIJA: Miroslav Ilić - retrospektiva karijere

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".