Lepa Lukić u jednoj emisiji na "Kurir" televiziji govorila je o svojoj karijeri i trenutnom životu u Kanadi, pored mnogih tema dotakla se i svojih prihoda, i otkrila da prima čak tri penzije.

- Što bih krila, kad sam ih sve zaslužila. Imam jednu nacionalnu penziju, kao priznata pevačica. Za pohvalu je imati status istaknutog umetnika. U Kanadi sam bila udata i na osnovu toga imam penziju, a imam i na godine penziju. Jedna duša, jedna guša. Ja pomažem moje, bratanca, njegovu ženu, familiju, rekla je ona.

Foto: P. Milošević

 

 

Takođe, pevačica se dotakla i estradnih tema pa je otkrila i sa kim se od poznatih druži.

- Ni sa kim. Nemamo mi vremena za to. Ja sad došla iz Kanade i baš mi pada na pamet da idem da se družim! Ali se cenim sa dosta njih. Imam kolege sa kojima pričam preko telefona. Obožavam Snežanu Đurišić, Zoricu Brunclik, Anu Bekutu, Cakanu. Sa Merimom NJegomir sam se i družila. Srce me boli za njom. NJenu smrt nisam prežalila. Kad sam gostovala na Kosmaju, odlazila sam kod nje u kuću. Pre neki dan, zove me Kemiš, pita me šta radim, ja mu kažem: "Reci". Kaže: "Pa, samo sam hteo da te pitam kako si, ništa više, da li si zdrava, da li je sve kako treba". Lepo je kad ljudi brinu za vas. Posle sam ja zvala Zoricu, popričale smo malo. Sa kolegama se srećem po televizijama, izljubimo se, ispričamo. Evo, sad Zorica i Kemiš idu u Nemačku. Nikako ne možemo da se uskladimo, kaže pevačica.

BONUS GALERIJA: Kraljica narodne muzike Lepa Lukić - retrospektiva karijere

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".