Tokom devedesetih snimljeno je mnogo pesama koje se pevuše i danas i koje neće biti zaboravljene, a jedan od najvećih hitova bila je pesma Lepe Lukić u kojoj je pevačica predstavila mladu nadu narodne muzike.

Foto: Reprint Sabor

 

Pesma "Naslednica", objavljena 1994. godine, privukla je mnogo pažnje regionalne javnosti i vrlo brzo postala hit, a pored Lepe Lukić izvodila ju je devojčica Ivana Đorđević.

NJoj su svi predviđali veliku muzičku karijeru, a u tome je imala i podršku kraljice narodne muzike, kako često zovu Lepu.


– Ja ne znam da li ima srećnije devojčice od mene što me je kraljica narodne muzike Lepa Lukić proglasila nasledicom, što me pravim putem uvodi u posao koji ja volim da radim i to dokazuje da teta Lepa nije nimalo pakosna ni ljubomorna žena – izjavila je tada Ivana.

Kako je objasnila, ona se odlično snalazi u različitim žanrovima, ali preferira muziku Lepe Lukić.

Foto: Reprint Sabor

 

– Ja volim da pevam i ove modernije pesme, ali više volim stare, izvorne pesme, leže mi obe vrste – istakla je ona.

Međutim, Ivana se nije dugo zadržala na sceni: postepeno se povlačila i nastupala tek s vremena na vreme. Koliko je poznato, među njenim poslednjim nastupima je onaj na trgu u Starčevu, za doček 2005. godine.

Nakon toga, ona je rešila da se povuče iz sveta muzike, a mediji su pre nekoliko godina pisali da je danas vlasnica frizerskog salona u Opovu.

BONUS GALERIJA: Lepa Lukić i njena "naslednica" - Ivana Đorđević

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".