Pevačica je progovorila o svojim intimnim iskustvima, a njena otvorenost je mnoge iznenadila.

- Veličina nije bitna ako partner zna šta radi. Dok sam bila mlađa eksperimentisala sam, imala s*** na raznim mestima, ali sam najopuštenija u spavaćoj sobi. Svakako, vidim da se ljudi i dalje zgrožavaju kada neko otvoreno priča o s****, ali ja mislim da je to važna tema za sve nas kao društvo. Roditelji treba da pričaju sa decom o seksu da kasnije ne bi dolazilo do nekih stvari koje su daleko teže za podnošenje.

Foto: Printskrin/Jutjub/ KONTRA SHOW

 

- Pre svega mislim na abortuse i slično. Deca su nam needukovana, pa nije ni čudo kakve su statistike. Na kraju krajeva, nema ničeg lošeg u tome da se pričeka. Odnos je najbolji u kasnijim godinama, meni je recimo najbolji nakon četrdesete. Nekako žene tada najbolje znaju šta hoće i ne pristaju na sve i svašta.

Podsetimo, Goca Tržan, osim solističkih nastupa, uredno održava i koncerte sa sastavom "Tap 011", dok uporedo snima emisiju u kojoj sa javnim ličnostima razgovara o brojnim temama. Osim toga, pevačica snima i porodični rijaliti, ali i video zapise za vlastiti Jutjub kanal.

BONUS GALERIJA: Biljana Sečivanović u bikiniju

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".